Расписан јавни конкурс за финансирање пројеката од јавног интереса на територији општине Босилеград

Општинско веће општине Босилеград расписало је јавни конкурс за доделу средстава из општинског буџета за финансирање пројеката од јавног интереса.

Предмет јавног конкурса су пројекти у областима промоције туризма у руралним областима, развоја пчеларства, заштите животне средине, очувања културне и историјске традиције, културе, друштвене бриге о старим особама, унапређења квалитета живота особа са инвалидитетом и рехабилитације цивилних ратних инвалида.

Право учешћа имају удружења која су регистрована на територији Републике Србије, с тим да пројектне активности реализују на територији општине Босилеград. Укупна средства за реализацију пројеката су 9.077.634,00динара.

Пријаве на конкурс могу се поднети  у електронској форми, путем поште на адресу Комисије за доделу средстава удружењима за финансирање и суфинансирање пројеката од јавног интереса, ул. Георги Димитров 82, 17540 Босилеград или  на писарници Општинске управе општине Босилеград. Конкурсна документација се може преузети са званичне интернет странице општине Босилеград www.bosilegrad.rs. и  https://novo.radio.bosilegrad.rs .Рок за пријаву је до 15.02.2024. у 14ч., а прелиминарна листа изабраних пројеката биће објављена 18.фебруара.

ЈАВНИ КОНКУРС УДРУЖЕЊА 2024

Prilog 1 – Izjava o nepostojanju sukoba interesa 2024

Prilog 2 – Obrazac za prijavu predloga projekta 2024

Prilog 3 – Obrazac predloga projekta 2024

Prilog 4 – Obrazac budzeta projekta 2024

Prilog 5 – Obrazac narativnog budzeta projekta 2024

Детаљне информације о конкурсу могу се добити и на број телефона  017 877-167.

 

Ј.П. – НРТВ-БОСИЛЕГРАД

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*