Босилеград: Домаћин Првог стонотениског турнира завршнице јесењег дела првенства Квалитетне А лиге

Стонотениски клуб „Младост“ из Босилеграда у суботу, 30 јануара биће домаћин Првог турнира завршнице јесењег дела првенства Квалитетне лиге А Централне Србије.

Сениорска екипа Младости на овом турниру ће у оквиру шестог, седмог и осмом кола одмерити снаге са екипама Медијана и Стони из Ниша и екипе Бело поље из Сурдулице.


Тренер босилеградског с стонотениског клуба и члан управног одбора Стонотениског савеза Централне Србије Никола Талески саопштио је да ће на предстојећем турниру учествовати укупно 12 екипа из Књажевца, Ниша, Бора, Димитровграда, Власотнца, Врања, Сурдулице и Босилеграда. Он је додао да ће по завршетку турнира бити уручен пехар прошлогодишњем прваку регионалне лиге – екипи Елид из Доњег Душник из Ниша.

Босилеградски стонотенисери ће од стране Стонотениског савеза Централне Србије добити плакету за најпреспективнији клуб за сезону 2019/2020, које представља још једно признаје за истрајност и посвећеност стоном тенису током протеклих сезона, истакао је Талески.
Турнир ће почети у 9 часова у спортској сали Ошновне школе, без присуства публике и уз поштовање свих противепидемиолошких мера против вируса kовид-19.

А.Д

НРТ-Босилеград

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*