Završeno II off-road takmičenje u s.Resen

Proglašenjem pobednika danas je uspešno završeno drugo po redu off-road takmičenje u s.Resen, u organizaciji Opštine Bosilegrad, Sportskog saveza, Turističke organizacije i grupe entuzijasta Dejana Milenova, Ivana Stamenova i Ljubena Ivanova. Najboljim vozačima, pored nagrada, uručeni su pehari, medalje i diplome.

U kategoriji „Dame“ pobedu je odnela Aleksandra Popova iz Bugarske, na drugom mestu je Aleksandra Mašova iz Bugarske, dok je treće zauzela Olivera Ivanova iz Bosilegrada.

Pobednik u kategoriji „Standard“ je Joksel Remzi iz Bugarske, drugoplasirani je Valeri Popov iz Bugarske, a treći Mišo Penev iz Bosilegrada.

Prva tri mesta u kategoriji „Hard“ zauzeli su takmičari iz Bugarske – Martin Gunev, Sotir Sotirov i Petar Harizanov.

U kategoriji „Modifikovani“ pobedio je Martin Metodiev (Bugarska), drugoplasirani je Dejan Ujkovski (S. Makedonija), dok je na trećem mestu Janko Popov (Bugarska).

Stanislav Stankov iz Bugarske dobio je nagradu za najveću atrakciju ovogodišnjeg takmičenja.

„Inicijativu trojice naših sugrađana za organizovanje off-road takmičenja prošle godine smo kao Opština odmah prihvatili. Ova manifestacija već prelazi u tradiciju, koja okuplja učesnike i goste i iz susednih zemalja što doprinosi razvoju turizma u našoj opštini. Zahvalio bih se domaćinima, organizatorima, sponzorima, Sportskom savezu, Turističkoj organizaciji, JP“Građevinsko zemljište i putevi opštine Bosilegrad“, Centru za kulturu, medijima i svima koji su dali svoj doprinos u realizaciji ovog događaja“, izjavio je predsednik opštine Bosilegrad Vladimir Zaharijev.

U ime organizatora, Dejan Milenov je izrazio zahvalnost učesnicima, posetiocima i sponzorima – Opštini Bosilegrad, našem sugrađaninu Nenadu Asenovu, Mirku Živanoviću, vlasniku firme „Invictus bau“ iz Holandije, „Hebi“, „Knez petrolu“, radnji „Pavel off-road manijak“ iz Sofije, radnji „Okso alati“ iz Beograda, Bosil-metalu, kao i vlasnicima firmi iz Bosilegrada – „Ivik prom“, „Anitex“ , „Petra“ , „Iber DOO“, „Nagard“.

Pored skoro 60 takmičarskih ekipa iz Bugarske, S. Makedonije i Srbije, off-road susret okupio je veliki broj ljubitelja adrenalina i vožnje po nepristupačnim terenima koji su u tokom takmičenja mogli da uživaju u specijalitetima domaće kuhinje i osvežavajućim napicima. Posle prve takmičarske večeri za učesnike je organizovana zabava u školskoj kuhinji, čiji je sponzor firma „Fimas“ iz Beograda.

J.P.-NRTV-BOSILEGRAD

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*