Održana XXVII redovna sednica SO Bosilegrad

Na XXVII redovnoj sednici SO Bosilegrad, koja je održana danas u sali za sastanke Opštinske uprave opštine Bosilegrad, usvojeno je svih 6 tačaka dnevnog reda.

Odbornici su izglasali Završni račun opštinskog budžeta za prošlu godinu, predlog o obrazovanju i imenovanju Komisije za planove opštine Bosilegrad, o izmeni i dopuni Posebnog programa korišćenja sredstava iz opštinskog budžeta za JKP „Čistoća“, o izmeni i dopuni finansijskog plana Opštinske uprave, Opštinskog veća i Skupštine opštine Bosilegrad.

Za predsednika Komisije za planove opštine Bosilegrad imenovan je Dragan Dimitrov, dipl. inženjer građevine, a za članove: Eftim Karadžov, Mitko Rangelov i Rize Vasilev.

Na kraju sednice prisutnima su se obratili predsednik opštine Vladimir Zaharijev i zamenik predsednika opštine Stefan Stojkov, koji su pričali o aktuelnim projektima na teritoriji naše opštine, o strategijama i ciljevima izborne liste “Aleksandar Vučić-Bosilegrad sutra-Vladimir Zaharijev” koja će na predstojećim loklanim izborima u nedelju, 2.juna učestvovati pod rednim brojem 1 i napravili retrospektivu prethodne četiri godine.  Izlaganja Zahrijeva i Stojkova možete čuti u audio zapisima u okviru teksta.

 

J.P.-NRTV-BOSILEGRAD

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*