Nevenka Kostadinova iz Bosilegrada jedna od pobednica konkursa „100 uspešnih poslovnih žena“

Nevenka Kostadinova, preduzetnica iz Bosilegrada i vlasnica firme „Inak doo“ našla se među pobednicama nacionalnog konkursa „100 uspešnih poslovnih žena“, koje je organizovalo Javno preduzeće Pošta Srbije.

Na ceremoniji u Privrednoj komori Srbije juče su pobednicama uručena priznanja, a kao nagradu su dobile besplatan oglasni prostor u vidu brošura i prezentaciju na monitorima u poštama širom Srbije. Pored toga, obezbeđena im je i edukacija iz oblasti vođenja i razvoja biznisa.

“Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam se našla među 100 najuspešnijih preduzetnica iz cele zemlje. Nagrada nije materijalna, ali predstavlja veliku satisfakciju za dalji rad i borbu u ovim teškim vremenima za privredu. U današnje vreme nije lako ni zaposlenima, ni poslodavcima, pogotovo ako ste žena, koja je i domaćica, supruga, majka”, izjavila je Kostadinova.

Konkurs „100 uspešnih poslovnih žena“ organizovan je po treći put od 8. marta do 8. aprila 2024. za sve preduzetnice i zakonske zastupnice ili osnivačice malih preduzeća sa teritorije cele Srbije. Kriterijumi za ocenjivanje su bili uspešnost prezentovane poslovne aktivnosti i biznis ideje, nagrade u oblasti poslovanja ili stvaralaštva, kao i društveno-odgovorne aktivnosti. Trenutno je u Srbiji trećina preduzeća u vlasništvu žena, a cilj konkursa je približavanje evropskom proseku od 50%.

NRTV-BOSILEGRAD

foto: facebook.com/nevenka.kostadinova.9

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*