Фудбалски клуб” Младост- Неки нови клинци”, у склопу Спортског друштва „Младост „ Босилеград освојио је 3 место на Десетом Међународном турниру Златибор 2022.

Дечаци 2009 годиште одмерили су снаге у три утакмице, победивши екипе Олимп –Пале и Трио-Параћин победом од 2:1 и 2:0, док је утакмица са екипом Фамос из Босне завршена нерешеним резултатом 1:1.

У четвртфиналу екипа из Босилеграда победила је екипу Полимље резултатом 3:0, док смо у надметању за треће место победили екипу из Параћина резултатом 2: 0. “Победник турнира је екипа домаћин Црвена звезда из Ужица, али је наша екипа показала невероватно велику борбеност и такмичарски дух“, саопштио је тренер клуба Младост Неки нови клинци, Саша Василков. Највише голова пет дао је Матија Василков, три је дао Давид Господинов и два гола Михајло Николов.
Василков је додао да је све финансијске трошкове за учешће на овом престижном турниру обезбедила општина Босилеград. На такмичењу, које је било међународног карактера, окупило се 190 екипа из Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине и Северне Македоније, а наша екипа је поред игре на терену успела да у слободном времену обиђе ову прелепу дестинацију, додао је Василков.

НРТВ-Босилеград

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*