У току су припреме за 2.Међународни оф-роуд скуп у с.Ресен

Друго Међународно офроуд такмичење у с.Ресен одржаће се 27. и 28. априла, под покровитељством Општине Босилеград, у организацији Спортског савеза општине Босилеград, Туристичке организације и групе ентузијаста.

Током два дана, посаде теренских возила ће се такмичити у савладавању препрека тешко проходних терена на две стазе затвореног типа, у 4 категорије: „Даме“, „Стандард“, „Хард“ и “Модификовани”, а по троје најбољих у свакој од категорија осваја награде. Према пропозицијама, стаза се мора прећи у оба смера, а коначни пласман биће одређен укупним пролазним временом за оба такмичарска дана. Услов за учешће у другом такмичарском дану је завршена прва етапа.


Учесници и посетиоци ће током такмичења моћи да уживају у специјалитетима са роштиља и безалкохолним пићима, а по завршетку првог такмичарског дана биће организована забава за све учеснике.


“За такмичење се већ пријавило око 30 екипа из Бугарске, С.Македоније и Србије, а очекујемо да укупан број екипа буде око 60”, саопштио је Дејан Миленов, један од организатора.
Учешће је бесплатно, а пријава је могућа преко Фејсбук странице Оффроад село Ресен Босилеград или путем Вибера на број +381647010333. Учесници морају имати 18 година и важећу возачку дозволу.

Ј.П.-НРТВ-БОСИЛЕГРАД/В3К

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*