Убедљива победа листе „Александар Вучић – Босилеград сутра – Владимир Захаријев”

Изборна листа „Александар Вучић – Босилеград сутра –  Владимир Захаријев” убедљиво је победила на јучерашњим локалним изборима у нашој општини. У новом сазиву општинске скупштине у Босилеграду ова листа ће имати 30 од укупно 31-ог одборничког мандата, док је листи „И ми можемо” припало једно одборничко место.

Листа „Александар Вучић – Босилеград сутра – Владимир Захаријев” освојила је 4.562 гласа (92,63%), до је за листу „И ми можемо” гласало 165 бирача (3,35%).

У општини Босилеград на биралишта је изашло 68,19% уписаних бирача. Од укупно 7.222 пунолетних грађана, уписаних у  бирачки списак, на јучерашњим изборима је гласало 4.925. Од тог броја, 4.722 листића су била важећа, док је 198 било неважећих.

У изјави за наш Радио, председник општине Владимир Захаријев и први на листи „Александар Вучић – Босилеград сутра – Владимир Захаријев”, је истакао: „Захваљујем се свим грађанима који су својим гласом подржали нашу коалицију „Александар Вучић – Босилеград сутра – Владимир Захаријев”. Резултати су још једна потврда наше изузетне сарадње са државним врхом. Најважније од свега је то што је наше општинско руководство отворено 24 часа за све грађане и увек смо спремни да саслушамо и помогнемо нашим суграђанима”, рекао је у изјави.

НРТВ-БОСИЛЕГРАД

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*