Стонотенисери на корак од медаље

СТК „Младост“ из Босилеграда учествовао је на међународном турниру „Трофеј Београда 2022“, који је одржан протеклог викенда у Београду.

У конкуренцији од око 400 такмичара, нашу екипу представљало је 12 младих стонотенисера, у  категоријама јуниора и млађих кадета.

„Самим учешћем на овако значајном турниру показали смо да можемо да се носимо са најбољим стонотенисерима у земљи. Мечеви у екипним такмичењима играли су се у пет сетова, мало нам је фалило да будемо првопласирани у групи. Што се тиче поједниначних такмичења, само тројица наших стонотенисера нису прошла групу“, изјавио је тренер Никола Талески. Организатор турнира је Београдски стонотениски савез, а Покровитељ Секретаријат за спорт и омладину. Финансијска средства за СТК „Младост“ обезбеђују Општина Босилеград и Спортски савез општине Босилеград.

Овог викенда настављају се редовни мечеви Друге Лиге Србије – Југ. У оквиру 3. кола, „Младост“ ће угостити екипу „Пуста река“ из Бојника. Меч ће се одиграти у спортској сали О.Ш.“Георги Димитров“ у недељу, 23. октобра, са почетком у 12ч.

Ј.П. – НРТВ-Босилеград

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*