Стонотенисери босилеградске “Младости” забележили две победе на првенству Квалитетне лиге А Централне Србије

Стонотениски клуб “Младост” из Босилеграда протеклог викенда био је домаћин првог турнира завршнице јесењег дела првенства Квалитетне лиге А Централне Србије.

Наши стонотенисери забележили су две победе против екипа “Медијана 2” из Ниша и “Бело Поље” из Сурдулице, и два пораза.
На турниру је учествовало укупно 12 екипа из Ниша, Књажевца, Бора, Димитровграда, Власотинца, Врања, Сурдулице и Босилеграда.


Нашем клубу је од стране Стонотениског савеза Централне Србије уручена плакета за најперспективнији клуб Стонотениског савеза Централне Србије за сезону 2019/20.


“Као председник клуба, желео бих да нагласим да је ова плакета велико признање за наш досадашњи труд. Она није мерило само остварених резултата у протеклом периоду, већ и услова у којима се тренира, рада са децом, организације турнира… За ову престижну награду заслужна су и сама деца, која су стуб клуба, Општина Босилеград на челу са председником Владимиром Захаријевим, која финансира клуб у потпуности, Спортски савез општине Босилеград, ОШ “Георги Димитров”, која нам је уступила салу за тренинге и такмичења, бројни спонзори, изјавио је за наш радио Никола Талески, тренер Стонотениског клуба “Младост”.

Следећег викенда босилеградску екипу очекује други турнир завршнице јесењег дела првенства Квалитетне лиге А Централне Србије, где ће одиграти преостала два меча против екипа “Цариброд” из Димитровграда и “Бор 2” из Бора.


Ј.П.

НРТ-Босилеград

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*