Одржана XXIV редовна седница СО Босилеград

На XXIV редовној седници СО Босилеград, која је одржана данас у сали за састанке Општинске управе општине Босилеград усвојено је свих 38 тачака дневног реда.

Одборници су дали сагласност на предлоге одлука о буџету општине Босилеград, кадровском плану и социјалном програму за 2024.годину, као и о измени Одлуке о остваривању права на социјалну заштиту о чијем се обезбеђењу стара општина Босилеград.

Владици Николов продужен је мандат вршиоца дужности Туристичке организације општине Босилеград. Изгласане су измене и допуне финансијских планова Општинске управе, јавних предузећа и установа чији је оснивач општина Босилеград, као и месних заједница Г.Лисина, Радичевци и Рајчиловци.

Председник општине Владимир Захаријев и заменик председника Стефан Стојков захвалили се се у своје лично име и у име политичке партије „То смо ми-Владимир Захаријев“ грађанима који су на парламентарним изборима у великом броју подржали кандидатску листу „Александар Вучић-Србија не сме да стане“.

„По подршци листи „Александар Вучић-Србија не сме да стане“ у процентима општина Босилеград је на трећем месту у Србији. Лоши временски услови су разлог што тај проценат није још већи. Наставићемо да се боримо још више, да тражимо још више финансија и пројеката. Желим свим грађанима срећне предстојеће празнике“, изјавио је председник Захаријев.

Ј.П.-НРТВ-БОСИЛЕГРАД

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*