Одржана XIV ванредна седница СО Босилеград

На дневном реду XIV ванредне седнице СО Босилеград која је одржана јуче једногласно је усвојен Предлог одлуке о разрешењу и именовању чланова и заменика чланова Општинске изборне комисије Општине Босилеград у сталном саставу.

Чланства у Општинској изборној комисији разрешени су: председник Миодраг Јакимов, заменик председника Мирослав Веселинов, секретар Славица Стојанов, заменик секретара Снежана Стојилковић, чланови Ананија Ангелов, Јордан Арсов, Љиљана Анакиев, Далибор Георгијев, Игор Антимов, Владимир Стојнев и Иван Димитров, и заменици чланова Сунчица Јанев, Раде Станојев, Иван Евтимов, Велин Стоичков, Драган Симеонов, Љиљана Пенев и Миљан Краљ.

За чланство у Општинској изборној комисији именовани су: Предраг Ђорђевић за председника, Владимир Стојнев за заменика председника, Миодраг Јакимов за секретара, Славица Стојанова за заменика секретара. Чланови комисије су Ананија Ангелов, Јордан Арсов, Добри Евтимов, Мирослав Веселинов, Венета Димитрова и Иван Димитров, а за њихове заменике Сунчица Јанев, Раде Станојев, Миљан Краљ, Георги Стоичков, Александра Александрова и Љиљана Пенев.

На јучерашњој седници, Снежана Апостолов разрешена је чланства у Управном одбору Дома здравља у Босилеграду, а на њено место именована је Зорица Миланов.

Ј.П.

НРТВ-Босилеград

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*