Модернизација Поште у Босилеграду

 

Филијала Поште у Босилеграду започела је са радом у просторијама модерног изгледа и побољшане функционалности за кориснике и за запослене.


Дирекција за грађевинско земљиште и путеве започела је радове на уређењу улаза у просторије Поште. Биће замењене старе плочиче, асфалтиран комплетан улаз и постављен банкомат Банке Поштанске стедионице, саопштио је Владимир Захијев, председник општине Босилеград. И дечије игралиште испред Поште биће реновирано, поправљене поломљене играчке, смењена гумена подлога и офарбана ограда.


По завршетку радова, организоваћемо званично отварање на коме ће присуствовати Зоран Ђорђевић, вршилац дужности директора ЈП Поште Србије. Пошта Србије обавља услуге припреме, испоруке и доставе пошиљки, новчаног пословања, мењачких послова и трансфер новца. Поред ових поштанско-финансијских услуга, корисницима су на располагању и нове експозитуре Банке Поштанске штедионице, Дунав осигурања и услуге мобилне телефоније. На овај начин ће Пословница Поште корисницима својих услуга и становништву на ефикаснији, бржи и безбеднији начин омогућити све необходне услуге на једном месту, прецизирао је Захаријев.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*