Матија Василков најбољи стрелац Друге Кадетске лиге Југ

Овогодишње првенство Друге лиге Југ, кадети „Младости-ННК“ завршили су на 5. месту са 20 освојених бодова. Матија Василков проглашен је за најбољег стрелца лиге у сезони 2023/24.

„Веома сам задовољан сезоном која је за нама и захвалан мојим играчима на борбености и пожртвованости коју су показали како на утакмицама, тако и на тренинзима. Морам да нагласим да су чланови противничких тимова старији годину, односно две године од наших момака, што је у том узрасту огромна разлика. Такође, Матија због повреде није играо у три меча на почетку сезоне, што је допринело томе да пропустимо прилику да се боримо за прво место“, изјавио је Саша Василков, тренер клуба „Младост-ННК“.

У последњем колу, наша екипа је изгубила у гостима од нишког „Синђелића“ са 4:1. Носилац титуле овогодишњег првака је „Топличанин“ из Прокупља са 26 освојених бодова.

Утакмица  23. кола Пчињске окружне лиге, која је требало да буде одиграна на стадиону Пескара између фудаблера „Младости“ и „Радничког 2021“ из Сурдулице завршена је службеним резултатом 3:0 за домаћине, због недоласка гостујуће екипе. „Зелени“ тренутно заузимају 12. место на табели са 18 освојених бодова. У следећем колу, „Младост“ гостује екипи „Лугина“ из Прешева у недељу, 26.маја.

Активности свих спортских клубова у потпуности финансира Општина Босилеград.

Ј.П.- НРТВ-БОСИЛЕГРАД

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*