Завршен Летњи стонотениски камп „Власина 2021“

Десет стонотенисера босилеградског клуба „Младост“ учествовало је на Летњем стонотениском кампу „Власина 2021“, који је одржан на Власинском језеру од 9. до 15. августа.

И овог лета 138 деце из Србије и околних земаља имало је могућност да унапреди и усаврши своје стонотениске вештине. Десет тренера радило је са  младим стонотенисерима, подељеним у групе на активне играче којима је камп био припрема за почетак такмичарске сезоне и почетнике који су учили основе стоног тениса.

Капм су посетили Александар Каракашевић, председник Стонотениског савеза Србије, Смиљка Радивојевић, генерални секретар СТСС и Батица Милићевић, комесар за такмичења СТСС. Последњег дана кампа организован је турнир у 6 категорија, а победу у најјачој категорији однео је Преслав Пиперов, члан СТК „Младост“.

„На наше велико задовољство, поново смо имали прилику да угостимо стонотенисере из Србије, Бугарске, Црне Горе, Босне и Херцеговине и Северне Македоније и да кроз заједничке тренинге и дружење научимо много. Ово је највећи стонотениски камп који је организован ове године у нашој земљи. Учесници су се вратили са најлепшим утисцима“, изјавио је Никола Талески, тренер СТК „Младост“.

Летњи стонотениски камп „Власина 2021” организовали су Никола Талески (СТК „Младост“, Босилеград), Бранислав Миленковић (СТК „Топ спин“, Врање) и Саша Милошевић (СТК „Бело поље“, Сурдулица). Општина Босилеград обезбедила је превоз, а трошкове кампа сносили су учесници.

Ј.П.

Фото: facebook.com/nikoladzox.taleski

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*