Две медаље за босилеградске стонотенисере на турниру „За нашу децу“

Стонотенисери „Младости“ из Босилеграда освојили су две медаље на турниру „За нашу децу“, који је одржан протеклог викенда у Врању. Никола Григоров понео је златну, а Андреј Василев сребрну медаљу у својим категоријама.

„Морам да напоменем да је Никола Григоров стигао до финала без изгубљеног сета. Борислава Григорова је само повреда спречила да узме неку од медаља. Своје прве победе у званичним мечевима извојевали су Денис Илијев и Михајло Игњатов, који су такмичење завршили учешћем у групама, али су стекли драгоцено искуство за даља такмичења“, изјавио је Мирослав Захаријев, тренер СТК „Младост“.

Поред 5 младих стонотенисера из Босилеграда, на такмичарскoj листи наћи ће се екипе из Ниша, Лесковца, Врања, Владичиног Хана и Сурдулице.

„Као тренер сам веома задовољан и могу да обећам да ћемо наставити са још интентензивнијим тренинзима како би постигли још веће успехе“, додао је Захаријев. Финансијска средства за СТК „Младост“ обезбеђују Општина Босилеград и Спортски савез општине Босилеград.

Ј.П.-НРТВ-БОСИЛЕГРАД

фото: Мирослав Захаријев

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*