Велико интересовање за стони тенис у Босилеграду

Након паузе од шест месеци чланови стонотениског клуба „Младост“ интензивно тренинирају и спремају се за предстојеће изазове.

Клуб тренутно броји 19 чланова од 5. до 8. разреда – 16 дечака и 3 девојчице. Тренинзи се одржавају у спортској сали О.Ш.“Георги Димитров“ три пута недељно – средом и петком од 17ч. и суботом од 13ч. Поред тренера Мирослава Захаријева, велику подршку њему и члановима пружа већ афирмисани члан клуба Борислав Григоров, ученик 1. разреда Гимназије,  иначе носилац златне медаље на Спортским играма младих у Сарајеву.

„Изузетно се радујем што међу децом постоји велико интересовање за стони тенис. Претходних година наши млади стонотенисери постизали су запажене резултате и даћемо све од себе да тако наставимо и убудуће. Захваљујем се Општини Босилеград на челу са председником Владимиром Захаријевим и Спортском савезу који обезбеђују финансијска средства за рад клуба, као и основној школи у Босилеграду, која нам омогућава изузетне услове за тренинг“, изјавио је Захаријев.

У току су припреме СТК“Младост“ за Индивидуално регионално првенство у Врању које ће се одржати 10.фебруара. Наши стонотенисери такмичиће се у категоријама млађи кадети (до 12 год.) и кадети (до 14 год.).

НРТВ-БОСИЛЕГРАД

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*