Босилеград у „Ритму Европе“ 15. октобра

Боје Босилеграда на највећем дечјем музичком такмичењу у Србији – „Србија у ритму Европе“ ове године бране Мартин Дионисијев (19) и Милкица Дионисијев (14) уз плесну пратњу Иване Игњатов и Норе Гонев, ученица 6. разреда. Они ће представити Израел нумером „Хава Нагила” Дане Интенационал.

Овогодишње такмичење „Ритам Европе“ одржава се у Србобрану, где ће се окупити представници 22 града и општина у Србији, узраста од 14 до 21 године и певати на језику једне од земаља Европе, Израела и Аустралије. Победник такмичења одређује се сабирањем СМС гласова, гласова  жирија,  градова учесника и стручног жирија. Разлика у односу на претходну годину је то што ће се такмичари представити у наступу уживо, уместо кроз спотове.

„Општина Босилеград годинама уназад финансијски помаже учешће музичких талената, а њихово представљање је врста промоције општине. Надамо се великом успеху наших такмичара, који су и претходних година остваривали високе пласмане“, изјавио је председник општине Владимир Захаријев.

Наши такмичари ће наступити под редним бројем 17, у директном телевизијском преносу 15. октобра од 14 ч. на Првој српској телевизији.

НРТВ-Босилеград

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*