Босилеград на највећем дечјем музичком такмичењу у Србији „Србија у ритму Европе“

За представнике општине Босилеград можете гласати слањем СМС поруке на број 1557, пошаљите поруку ПЕСМА 14

Гласање за највеће дечје музичко такмичење у Србији „Србија у ритму Европе“ је отворено. Боје Босилеграда ове године бране Добри Миланов, Стефан Стојанов, Никола Стојчев, Стефан Атов, Кристина Јовев, Ивана Костов, Тања Иванов, Сања Владимиров, Истидора Иванов, Мартрина Миланов, Милица Рангелов, Габриела Гонев, Исидора Миланов и Михаела Григорова представљајући Бугарску. Они ће извести нумере „Кавал Свири” и „Рум, дум, дум”.


За представнике општине Босилеград можете гласати све до затварања гласања у телевизијском преносу 5. септембра на Првој српској телевизији од 13 часова, тако што ћете на број 1557 послати поруку са садржајем: ПЕСМА 14. Гласа се слањем ПЕСМА 14. Са једног броја можете послати неограничени број порука.
Председник општине Босилеград Владимир Захаријев саопштио је да је екипа представника наше општине данас отпутовала у Чачак, где ће бити снимљен дуги део спота, док је први снимљен за време одржавања Међународног фолкорног фестивала „ Босилеградско Краиште пева и игра” и у селу Извор. Општина годинама уназад финансијски помаже учешће музичких талената, а њихово представљање је врста промоције општине. Ове године се надамо великом успеху наших такмичара, који су и претходних година остварили велики пласман, а ове године ће се представити песмом на бугарском језику, прецизира Захаријев.
На ТВ Прва најављен је спектакл у телевизијском преносу, који нас очекује у септембру, из Чачка-града победника тв програма „Србија у ритму Европе”
Свако вече у 20 часова биће објављиван пресек стања СМС гласова, топ 10 извођача, али не по њиховом редоследу на табели СМС гласања. На дневном нивоу сваког дана у подне објављиваће се на инстаграм профилу “Ритам Европе” ко је победник гласања тог дана, а сваке суботе победник гласања за ту недељу ће бити гост уживо у “150 минута” на Првој српској телевизији у студију у Београду. И тако све до проглашења победника у телевизијском преносу 05 септембра 2021. године уживо. Србија у ритму Европе је такмичење конципирано тако да општине и градови из Србије представљају неку европску земљу и певају на језику те државе. Овај музички пројекат подржали су амбасадори земаља Европске уније, а медијски Прва српска телевизија.

А.Д.

НРТВ-Босилеград

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*