Асфалтирање пута према селу Паралово

Записник о увођењу у посао у вези са проширењем пута и асфалтирањем у дужини од 2.200 м према селу Паралово потписан је јуче између грађевинске фирме 5Д из Врањске бање, која ће бити извођач радова, представника Министарства привреде и председника општине  Босилеград Владимира Захаријева.

„Реч је о пројекту ,,Реконструкција општинског пута до планине Црноок у циљу побољшања туристичких капацитета Општине Босилеград”, који је Општина добила на конкурсу Министарства привреде. Вредност пројекта је 27 милиона 797 хиљада динара, а учешће Општине Босилеград је 20%. Рок за реализацију пројекта је два месеца, а радови ће почети када временски услови то дозволе“, изјавио је пројект менаџер Даниел Зарев.

Председник општине Владимир Захаријев захвалио се државном врху на помоћи при реализацији овог пројекта. „Циљ програма је унапређење постојеће и изградња и стављање у функцију нове недостајуће туристичке инфраструктуре за потенцијалну туристичку дестинацију планине Црноок, која ће свакако бити од значаја и за мештане села Паралово“, прецизирао је Захаријев.

Ј.П.-НРТВ-Босилеград

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*