Андреј Василев остварио пласман на Републичко такмичење из Технике и технологије

Андреј Василев, ученик 6. разреда О.Ш.“Георги Димитров“, под руководством наставника Зорана Динова пласирао се на Републичко такмичење из Технике и технологије, заузевши 3. место на Окружном такмичењу које је одржано протеклог викенда у Врању.

Поред Андреја, знање и вештине из предмета Техника и технологија са својим вршњацима одмеравало је још 6 ученика од 5. до 7. разреда. Трећу награду су освојили Марио Митов из 6. разреда, као и троје седмака – Хана Василков, Петра Григоров и Давид Манасијев. Учешће су узели Александар Арсов из 6. разреда, као и ученици 5. разреда Кристијан Зарев из централне школе и Наталија Стоилкова из подручне школе у с.Бистар.

Протеклог викенда одржано је и Окружно такмичење из Српског језика и књижевности, а нашу основну школу представљало је десеторо ученика 5. и 6. разреда. Најбољи резултат остварили су Мартин Миленов и Душица Димиторов из 6. разреда.

Поред њих, учествовали су Анастасија Цеков, Лена Сотиров, Сара Евтимов, Катарина Бојков и Викторија Георгиев из централне школе и Жељко Николов из подручне школе у с.Г.Љубата, сви ученици 5.разреда, као и Андреј Миланов и Даница Димитров из 6.разреда.

Ј.П.-НРТВ-БОСИЛЕГРАД

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*