Туристичка организација општине Босилеград учествовала на манифестацији „Под сач“

Туристичка организација општине Босилеград у сарадњи са Спортским савезом учествовала је на манифестацији „Под сач“, која је одржана јуче у Медвеђи.

„Добили смо захвалницу за учешће у тзв.“сачијади“, а специјалитет за нашу екипу припремиле су Јулијана Костадинова и Марина Станчева Стојанова. У оквиру културно-уметничког програма наступио је фолклорни састав при СД“Младост“, чији су чланови  на крају концерта заједно са домаћинима одриграли заједничко коло уз пратњу дувачког оркестра.

Са представницима Туристичке организације општине Медвеђа договорили смо сарадњу културних установа наше две општине и очекујемо их ускоро на некој од наших манифестација“, изјавио је Владан Николов, директор Туристичке организације општине Босилеград.

На шестој по реду гастрономско-туристичкој манифестацији „Сачијада“, коју организују Туристичка организација и Културни центар општине Медвеђа, учесници че се такмичили у припремању јела и хлебова, у брзом испијању пива и брзом једењу кобасица, а одржане су и дечије спортске игре уз богат културно-уметнички програм.

НРТВ-БОСИЛЕГРАД

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*