Одржан крос у оквиру „Босилеградског спортског лета“

У оквиру манифестације „Босилеградско спортско лето 2024“ протеклог викенда на стадиону Пескара одржан је крос за децу предшколског узраста и млађе основце.

Прва три места међу предшколцима у категорији дечака освојили су Андреј Асенов, Вукашин Миланов и Никола Стојанов. Међу девојчицама прва је до циља стигла Зорана Новков, а друга Дуња Петров.

Најбољи у категорији ученика 1. и 2. разреда били су Петар Пенев, Стефан Илијев и Марко Стојанчов, а од девојчица – Стефани Василев, Ивона Манасаков и Милица  Гергинов.

У категорији ученика 3. и 4. разреда прва три места заузели су Лука Петков, Максим Анастасов и Лука Илијев, а међу девојчицама – Јана Митов, Лена Стојанчов и Бојана Пенева.

Елизабета Асенова, тренер АК“Младост“ уручила је медаље најбоље пласиранима, док су победници, поред медаље, добили пехар и фигурицу атлете. Награде су обезбедили Општина Босилеград и Спортски савез општине Босилеград.

У наставку манифестације „Босилеградско спортско лето 2024“ данас (19. августа) од 16.30ч. на стадиону Пескара почиње турнир у игри „између две ватре“.

НРТВ-Босилеград

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*