Зорица Ангелов из Босилеграда победник такмичења „Изађи ми на прпећ“

Туристичка организација општине Босилеград победила је у такмичењу „Изађи ми на прпећ“ које је одржано протеклог викенда у оквиру манифестације „Дани преображења“ у Трговишту.

„На позив руководства побратимске општине Трговиште, делегација наше општине на челу са председником Владимиром Захаријевим учествовала је на манифестацији „Дани преображења“. Пита коју је припремила наша суграђанка Зорица Ангелов однела је победу у такмичењу „Изађи ми на прпећ“, у конкуренцији такмичара из Трговишта, Врања, С.Македоније и Хрватске. Запослени у Спортском савезу и сарадници Туристичке организације потрудили су се за богату трпезу на којој су се нашли зелник, слатка и слана бугарска баница, више врста пасуља, колача и осталих специјалитета карактеристичних за наш крај.

 

У оквиру културно-уметничког прогарама наступио је фолклорни састав при СД“Младост““, изјавио је Владан Николов, директор Туристичке организације општине Босилеград.

На „Данима преображења“, тродневној културно-туристичкој манифестацији коју организују Општина Трговиште и локлана туристичка организација наступило је десетак познатих музичких извођача, а концертни програм завршен је наступом Маје Беровић.

НРТВ-БОСИЛЕГРАД

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*